• Home
    • blog
      • leuke shops
        • nieuwsbrief

Aanbieding jongens zonnebril 2 tm 4 jaar

jongens zonnebril 2 tm 4 jaar
€12.95

jongens zonnebril 2 tm 4 jaar

Blauwe zonnebril voor jongens met een ruitjesprint aan de binnenzijde van de pootjes. Op de zijkanten van de pootjes staan enkele gekleurde sterretjes geprint. De bril zorgt voor een optimale bescherming tegen de zon! Verpakt in een vrolijke gift box en inclusief bijpassend brillenhoesje!

Merk
lief

Geslacht
jongens

Kleur
kobaltblauw

Maat
1 maat

Levertijd
2 werkdagen

Leverkosten
4.95

De laagste prijs waarvoor dit product wordt aangeboden is €12.95 bij Lief Lifestyle.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Lief! lifestyle bekend geworden door kleurrijke baby- en kinderkleding is inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestyle merk voor zowel kinderen als volwassenen. Naast kleding voor baby’s en peuters heeft lief! nu ook stationery, verzorgingsproducten, servies, knuffels, fietsen, raamdecoratie, tassen, bed- en badtextiel, verf, meubels, behang, wanddecoratie, lampen woonaccessoires. Tevens heeft lief! lifestyle een eigen glossy magazine.

jongens zonnebril 2 tm 4 jaar prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Lief Lifestyle
jongens zonnebril 2 tm 4 jaar
€12.95
jongens zonnebril 2 tm 4 jaar
Zonnebril voor jongens met een grijs montuur en een print van donkerblauwe strepen en een rood sterretje op de zijkanten van de pootjes. De glazen van de bril zorgen voor een goede bescherming tegen de zon. Verpakt in een vrolijke gift box en inclusief bijpassend brillenhoesje!
€12.95
jongens zonnebril 2 tm 4 jaar
Zonnebril voor jongens met een blauw montuur en een print van donkerblauwe strepen en een rood sterretje op de zijkanten van de pootjes. De glazen van de bril zorgen voor een goede bescherming tegen de zon. Verpakt in een vrolijke gift box en inclusief bijpassend brillenhoesje!
€12.95
jongens zonnebril 2 tm 4 jaar
Zonnebril voor jongens met een montuur in een mooie donkerblauwe kleur. De binnenkant van de bril is groen en blauw gestreept. De bril zorgt voor een optimale bescherming tegen de zon! Verpakt in een vrolijke gift box en inclusief bijpassend brillenhoesje!
€12.95
jongens zonnebril 2 tm 4 jaar
Stoere zonnebril voor jongens met een grijs montuur. Op de zijkanten van de pootjes staat een print van gekleurde sterretjes. De glazen van de bril zorgen voor een goede bescherming tegen de zon. Verpakt in een vrolijke gift box en inclusief bijpassend brillenhoesje!
€12.95
jongens zonnebril 2 tm 4 jaar
Stoere zonnebril voor jongens met een blauw montuur. Op de zijkanten van de pootjes staat een wit sterretje geprint. De bril zorgt voor een optimale bescherming tegen de zon! Verpakt in een vrolijke gift box en inclusief bijpassend brillenhoesje!
€12.95