• Home
    • blog
      • leuke shops
        • nieuwsbrief

Aanbieding jongens zonnebril leeftijd 5

jongens zonnebril leeftijd 5
€12.95

jongens zonnebril leeftijd 5

Piloten zonnebril voor jongens met blauwe pootjes en zilver gekleurd montuur. Op één van de glazen staat een print met enkele kleine sterretjes. Deze bril staat niet alleen erg stoer, maar biedt ook goede bescherming tegen de zon. Verpakt in een vrolijke gift box en inclusief bijpassend brillenhoesje!

Merk
lief

Geslacht
jongens

Kleur
kobaltblauw

Maat
1 maat

Levertijd
2 werkdagen

Leverkosten
4.95

De laagste prijs waarvoor dit product wordt aangeboden is €12.95 bij Lief Lifestyle.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Lief! lifestyle bekend geworden door kleurrijke baby- en kinderkleding is inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestyle merk voor zowel kinderen als volwassenen. Naast kleding voor baby’s en peuters heeft lief! nu ook stationery, verzorgingsproducten, servies, knuffels, fietsen, raamdecoratie, tassen, bed- en badtextiel, verf, meubels, behang, wanddecoratie, lampen woonaccessoires. Tevens heeft lief! lifestyle een eigen glossy magazine.

jongens zonnebril leeftijd 5 prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Lief Lifestyle
jongens zonnebril leeftijd 5
€12.95
jongens zonnebril leeftijd 5
Piloten zonnebril voor jongens met groene pootjes en zilver gekleurd montuur. Op één van de glazen staat een print met enkele kleine sterretjes. Deze bril staat niet alleen erg stoer, maar biedt ook goede bescherming tegen de zon. Verpakt in een vrolijke gift box en inclusief bijpassend brillenhoesje!
€12.95