• Home
    • blog
      • leuke shops
        • nieuwsbrief

Aanbieding UV shirt met SPF 50

UV shirt met SPF 50
€13.98

UV shirt met SPF 50

Gestreept zwemshirt met lange mouwen en UV wering, waardoor de huid zeer goed wordt beschermd tegen de zon. De mouwen van het shirt hebben een effen blauwe kleur, wat zorgt voor een leuk contrast. Op de achterkant staat een print met nautisch thema, zoals een anker. Het shirt is perfect te combineren met de UV shorts uit onze collectie.

Merk
lief

Geslacht
jongens

Kleur
multicolour,multicolour,multicolour,multicolour,multicolour,multicolour,multicolour,multicolour,mult

Maat
104,116,128,140,152,164,74,80,92

Levertijd
2 werkdagen

Leverkosten
4.95

De laagste prijs waarvoor dit product wordt aangeboden is €13.98 bij Lief Lifestyle.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Lief! lifestyle bekend geworden door kleurrijke baby- en kinderkleding is inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestyle merk voor zowel kinderen als volwassenen. Naast kleding voor baby’s en peuters heeft lief! nu ook stationery, verzorgingsproducten, servies, knuffels, fietsen, raamdecoratie, tassen, bed- en badtextiel, verf, meubels, behang, wanddecoratie, lampen woonaccessoires. Tevens heeft lief! lifestyle een eigen glossy magazine.

UV shirt met SPF 50 prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Lief Lifestyle
UV shirt met SPF 50
€13.98
UV shirt met SPF 50
Effen blauw zwemshirt met lange mouwen en UV wering, waardoor de huid zeer goed wordt beschermd tegen de zon. De mouwen van het shirt hebben een groenige kleur, wat zorgt voor een leuk contrast. Op de achterkant staat een print met nautisch thema, zoals een anker. Het shirt is perfect te combineren met de UV shorts uit onze collectie.
€13.98