• Home
    • blog
      • leuke shops
        • nieuwsbrief

Aanbieding zwembroek

zwembroek
€9.98

zwembroek

Effen blauwe zwembroek voor jongens waar op de ene kant een nautisch thema en aan de andere kant een oranje en wit gestreepte baan is geprint. Aan de bovenzijde van de zwembroek zit een elastische band waar een wit koordje door heen is geregen.

Merk
lief

Geslacht
jongens

Kleur
kobaltblauw,kobaltblauw,kobaltblauw,kobaltblauw,kobaltblauw,kobaltblauw,kobaltblauw,kobaltblauw,koba

Maat
104,116,128,140,152,164,74,80,92

Levertijd
2 werkdagen

Leverkosten
4.95

De laagste prijs waarvoor dit product wordt aangeboden is €9.98 bij Lief Lifestyle.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Lief! lifestyle bekend geworden door kleurrijke baby- en kinderkleding is inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestyle merk voor zowel kinderen als volwassenen. Naast kleding voor baby’s en peuters heeft lief! nu ook stationery, verzorgingsproducten, servies, knuffels, fietsen, raamdecoratie, tassen, bed- en badtextiel, verf, meubels, behang, wanddecoratie, lampen woonaccessoires. Tevens heeft lief! lifestyle een eigen glossy magazine.

zwembroek prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Lief Lifestyle
zwembroek
€9.98
zwembroek
Effen grijze zwembroek voor jongens met witte vlakken aan de zijkanten. Aan de bovenzijde van de zwembroek zit een elastische band waar een wit koordje door heen is geregen.
€9.98
zwembroek
Zwembroek voor jongens met streepjes print in verschillende kleuren blauw en taupe. Aan de bovenzijde van de zwembroek zit een elastische band, waardoor hij perfect aansluit.
€9.98
zwembroek
Blauw geruite zwemshorts voor jongens met effen blauwe vlakken aan de zijkanten. Aan de bovenzijde van de zwembroek zit een elastische band waar een wit koordje door heen is geregen. Op één zijkant zit een geruite broekzak, wat het model extra stoer maakt.
€17.48
zwembroek
Gestreepte zwemshorts voor jongens met verschillende kleuren blauw. Aan de bovenzijde van de zwembroek zit een elastische band waar een wit koordje door heen is geregen. Op één zijkant van de broek staat het cijfer ‘63’ geprint.
€17.48
zwembroek
Blauwe zwemshorts van lief! met witte vlakken aan de zijkanten. Aan de bovenzijde van de zwembroek zit een elastische band, waardoor hij heel goed aansluit. Op één zijkant van de broek staat het cijfer ‘63’ geprint.
€17.48